Skip Navigation Linksخانه >> اخبار معاونت >> مشاهده کامل اخبار
قابل توجه داوطلبان چند برابر ظرفیت آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 95

داوطلبان گرامی آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 95

آندسته از داوطلبان که با دریافت کارنامه سازمان سنجش، حد نصاب ورود به مرحله مصاحبه این دانشگاه را کسب نموده اند، لازم می باشد پس از ثبت نام اینترنتی (غیر حضوری) نسبت به مراجعه به دانشگاه (در روزهای اعلام شده در اطلاعیه) برای انجام فرآیند مصاحبه اقدام نمایند.

توجه: داوطلبان رشته گرایشهای مهندسی مکانیک-طراحی کاربردی(هر دو زمینه تخصصی و دوره های روزانه و پردیس خودگردان)، مهندسی برق-الکترونیک (دوره های روزانه و پردیس خودگردان) و مهندسی عمران-راه و ترابری (دوره روزانه)، برای اطلاع از تغییرات در زمانبندی مصاحبه به متن  اطلاعیه مراجعه نمایند.

1-برای هر رشته محل، 3 روز برای مصاحبه در نظر گرفته شده است. از آنجا که ممکن است برخی از این روزها با روزهای مصاحبه دیگر دانشگاهها همپوشانی داشته باشد، داوطلبان می توانند یکی از این 3 روز را برای مصاحبه انتخاب نمایند. به عبارت دیگر داوطلبان در انتخاب روز مصاحبه خود آزاد می باشند و هر کدام از روزهای تعیین شده را می توانند برای مراجعه انتخاب نمایند.

2-داوطلبان به ازاء تمام رشته گرایشهای انتخابی، فقط یک حق مصاحبه پرداخت خواهند نمود.

3-داوطلبان قبل از مراجعه حضوری، نسبت به ثبت نام اینترنتی و upload مدارک خود در سیستم آموزشی گلستان اقدام می نمایند.

4-تاریخ شروع ثبت نام غیر حضوری (اینترنتی) در سیستم آموزشی گلستان، 15/2/95 می باشد داوطلبان حداکثر تا 2 روز قبل از مراجعه برای مصاحبه، می توانند نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام نمایند.

5-روند ثبت نام اینترنتی در متن اطلاعیه آورده شده است.

6-upload مدرک زبان در سیستم گلستان، اختیاری است یعنی چنانچه داوطلب این مدرک را دارا می باشد آنرا بارگذاری و در روز مصاحبه به همراه آورده و از امتیاز آن بهره مند می گردد.

7-داوطلبان رشته محلهای پردیس خودگردان برای اطلاع از ضوابط این واحد می توانند به آدرس  http://pardis.nit.ac.ir مراجعه و یا در ساعات اداری با کارشناس این واحد به شماره تلفن 4-32332071-011 (داخلی 1074) تماس حاصل نمایند.

از آنجا كه مدارك پژوهشي و سوابق آموزشي داوطلبان -مدارك الكترونيكي بارگذاري شده در سيستم- در روزهاي قبل از مصاحبه توسط داوران بررسي مي گردد, خواهشمند است چنانچه مستندات پژوهشي موجود مي باشد آنرا در بخش مربوطه بارگذاري نماييد.

داوطلبان گرامی، چنانچه مدارک و مستندات پژوهشی دیگری -به غیر از آنچه که در لیست مدارک آورده شده- به مانند نسخه پایان نامه کارشناسی ارشد و یا ... را دارا می باشند در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.

فایل پیوستی : دانلود فایل پیوستی

تاریخ ارسال : 9:21:33 11/2/1395

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
Design By : NIT Programming Group
Copyright © 2012 Babol Noshirvani University of Technology. All rights reserved.
معاونت آموزشی - دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل است