Skip Navigation Linksخانه >> اخبار معاونت >> مشاهده کامل اخبار
ثبت نام غیرحضوری دانشجویان جدیدالورود

ثبت نام غیرحضوری و پذیرش نهائی دانشجویان جدیدالورود کارشناسی- سال 1394

توجه: دانشجویان جدیدالورود ابتدا با ثبت نام اینترنتی(غیر حضوری)، ثبت نام اولیه را انجام داده و سپس با در دست داشتن مدارک لازم (بر اساس اطلاعیه ثبت نام) و با مراجعه حضوری در دانشگاه، نسبت به ثبت نام نهائی خود اقدام می نمایند. به عبارت دیگر انجام ثبت نام اینترنتی -با دستورالعمل ذیل- الزامی است.

ضمن خوش آمدگوئی و آرزوی موفقیت برای دوران تحصیل دانشجویان جدیدالورود، به اطلاع می رساند پس از دریافت نتیجه قبولی از سایت سازمان سنجش آموزش کشور، امکان ثبت نام غیر حضوری برای پذیرفته شدگان فراهم گردید. پذیرفته شدگان ابتدا با مراجعه به سیستم جامع آموزشی گلستان و با توجه به راهنمای پذیرش غیر حضوری، ثبت نام غیر حضوری خود را انجام داده، سپس در روزهای تعیین شده(درج در اطلاعیه ذیل) با مراجعه به دانشگاه نسبت به ثبت نام حضوری و پذیرش نهائی خود اقدام می نمایند.

توجه: ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود فقط با حضور شخص دانشجو و با دردست داشتن اوراق هویت (اصل شناسنامه و کارت ملی) و سایر مدارک مورد درخواست(اصل مدارک) امکان پذیر است. دانشجویان می باید علاوه بر مدارک اشاره شده در اطلاعیه ثبت نام، از مراحل پذیرش غیر حضوری نیز فرم هائی را چاپ و در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند، از جمله: فرم های تعهد اشاره شده در پذیرش غیر حضوری (هر کدام 1 نسخه)، فرم مشخصات کامل دانشجو در پذیرش غیر حضوری-گزارش 1800(2 نسخه) و گواهی پذیرش غیر حضوری-گزارش 260(1 نسخه)/

برای ورود به فرآیند پذیرش غیر حضوری، ابتدا با ورود به سیستم آموزشی گلستان http://golestan.nit.ac.ir نسبت به درج شناسه کاربری و گذرواژه اقدام نمایید. شناسه کاربری، شماره داوطلبی +nit941 و گذرواژه، شماره ملی دانشجو می باشد. چنانچه دانشجو برای ورود به فرآیند پذیرش غیر حضوری و یا تکمیل هر مرحله نیاز به راهنمائی دارد می تواند به راهنمای پذیرش غیر حضوری (در ذیل و در فایل پیوستی) مراجعه و رفع ابهام نماید. همچنین دانشجویان در صورت بروز مشکلات در اجرای مراحل "پذیرش غیر حضوری" می توانند در ساعات اداری با شماره تلفن 32320785-011 تماس حاصل نمایند. دانشجویان تا قبل از مراجعه برای ثبت نام حضوری، می توانند نسبت به تکمیل ثبت نام اینترنتی (غیر حضوری) خود در سیستم آموزی گلستان اقدام نمایند.

>>راهنمای پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود-ويژه دانشجویان کارشناسی -در ذیل صفحه و در فایل پیوستی قابل دریافت می باشد.

>>سایت آموزشی جامع دانشگاهی گلستان

اطلاعيه ثبت نام از دانشجویان کارشناسی  جديدالورود 94

×زمان ثبت نام حضوری (پذیرفته شدگان از طریق آزمون سنجش):

یکشنبه

22/6/94

پذیرفته شدگان رشته های مهندسی شیمی  و ریاضیات کاربردها

(کد رشته های 10897، 10895، 10908)

دوشنبه

23/6/94

پذیرفته شدگان رشته های مهندسی عمران،نقشه برداری،معماری

(کد رشته های10899، 10900، 10903، 10910، 10911، 10914)

سه شنبه

24/6/94

پذیرفته شدگان رشته های مهندسی برق، معماری سیستم های کامپیوتری، نرم افزار

(کد رشته های 10896 ،10901، 10902، 10907، 10912، 10913)

چهارشنبه

25/6/94

پذیرفته شدگان رشته های مهندسی مکانیک ، ساخت وتولید ، مواد و صنایع

(کد رشته های 10904،10905، 10906، ، 10898، 10915، ،10916، 10917 ،10909)

دانشجويان جديدالورود پذيرفته شده از طريق آزمون سنجش،می بایست قبل از مراجعه حضوری به دانشگاه صنعتی بابل، نسبت به ثبت نام و پذيرش غير حضوری  از طريق سيستم آموزشی گلستان اقدام نمايند

همچنين لازم می باشد برای اطلاع از آخرين تغييرات احتمالی، قبل از مراجعه حضوری به دانشگاه، به سايت دانشگاه مراجعه نماييد.

×مدارک لازم (در زمان ثبت نام حضوری):

1-گواهی دیپلم وریزنمرات (سوم متوسطه) ، گواهی پیش دانشگاهی وریزنمرات (دوره پیش دانشگاهی) ، رسید پستی (ارزش تحصیلی پیش دانشگاهی)

2-  اصل شناسنامه و 2 برگ تصوير از تمام صفحات آن

3- اصل كارت ملي و 2 برگ تصوير پشت و رو آن

4- 6 قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهيه شده در سال جاری پشت نویسی شده

5- اصل و تصویر مدرکی که وضعيت نظام وظيفه آقایان را مشخص نمايد(مانند پایان خدمت، معافیت دائم، ابطال معافیت دوره قبلی )

همچنین برای مشمولين وظيفه دارای برگه آماده به خدمت لازم می باشد تا در زمان ثبت نام حضوری، 1 قطعه عکس 4*3، 1 نسخه کپی کارت ملی، برگه اتمام معافیت تحصیلی (ابطال معافیت) و یا برگه اعزام به خدمت را به همراه داشته باشند.

6-فرم های تعهد اشاره شده در پذیرش غیر حضوری(1 نسخه)

7- فرم مشخصات کامل در پذیرش غیر حضوری-گزارش 1800 (2 نسخه)

8-گواهی پذیرش غیر حضوری-گزارش 260 (1 نسخه)

مکان ثبت نام:

بابل- خيابان شريعتی دانشگاه صنعتی(نوشيروانی) بابل- ساختمان شماره 1 (دانشکده مهندسی برق)

اداره کل آموزش دانشگاه

فایل پیوستی : دانلود فایل پیوستی

تاریخ ارسال : 9:26:45 27/5/1394

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
Design By : NIT Programming Group
Copyright © 2012 Babol Noshirvani University of Technology. All rights reserved.
معاونت آموزشی - دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل است